Бойко Борисов почете 10-годишнината на телевизия „Европа”
София – Празник за 10-годишнината на телевизия „Европа”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Евродепутатът и собственик на телевизия „Европа” Емил Стоянов посрещна министър-председателят Бойко Борисов, министрите Аню Ангелов и Мирослав Найденов, кметът на София Йорданка Фандъкова и областният управител на Пловдив Иван Тотев , които дойдоха във Военния клуб снощи да поздравят екипа на телевизията за неговата 10-годишнина.
Всичко започва на 14-ти април 2001-ва година– Великден, когато точно в 19 часа лицето на телевизия „Европа” Маргарита Ралчева чете първата емисия новини. 10 години по-късно тя вече е кореспондент на телевизията в Брюксел и очаква първото българско студио в столицата на Европа. През тези 10 години много неща са се променили, но едно остана същото – неизменният ентусиазъм и хъс, с който професионалистите в телевизията правят новини на всеки 30 минути, 24 часа в денонощието.
Еипът на телевизията изненада гостите с огромна торта от която многобройните гости, представители на политическия и културен елит, трябваше задължително да опитат. Партито завърши с хитовите изпълнения на любимката на много българите Тони Димитрова и квартета на водещите.
Емис Стоянов и областният управител на Пловдив Иван Тотев
телевизия,европа,празник,годишнина,парти,военен клуб,гости