Президентът Петър Стоянов връчи наградата „Стоят Камбарев” на Василена Радева
София – Връчване на наградата за изкуство „Стоян Камбарев” 2011 в „Sofia live club”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Младата театралната режисьорка Василена Радева получи наградата за изкуство „Стоян Камбарев” 2011 на церемония в „Sofia live club” снощи. За учудване на всички зарадваната Василена побърза да сподели паричната си награда с другите номинирани участници. Освен нея за наградата бяха номинирани все още непознатите и млади творци: художникът с неподражаем личен почерк Калоян Илиев – Кокимото, актрисата Елена Димитрова, 17-годишната поетеса Теа Данолюбова и авторът на пълнометражният филм „Teenday3” Юлиан Спасов, които е ученик във Френската гимназия.
За втора поредна година водещ ще е топ-журналистът на Дарик радио Драго Симеонов, а изненадата е неговата сценична дама - голямата и обичана от всички актриса Татяна Лолова. В концерта участваха и най-големите ни поп звезди Миро и Графа, „Златната флейта на България” маестро Кристиян Коев и атрактивното трио на Деси Тенекеджиева с перкусиониста Калин Вельов и младият, но вече международно утвърден пианист Боби Вълчев, А номинациите връчваха популярни лица от театралната сцена.

Владимир Ампов-Графа
награда,връчване,номинирани,изкуство,култура,Стоян Камбарев,