Мариана Попова представи албума си с дуети „Предай нататък
София – Промоция на албума с дуети на Мариана Попова „Предай нататък"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Обичаната от всички певица Мариана Попова сбъдна една от мечтите си – да изпълни песен на Стефан Димитров. Това е парчето „Целувай ме дълго” изпълнена в дует с Васил Найденов.  Композицията е включена в дуетния албум на Мариана „Предай нататък", който е на пазара от днес. На стилна промоция на албума в „София лайф клуб” снощи певицата представи и другите си дуети включени в CD-то. Три от песните на Мариана са с един от най-обичаните български изпълнители Орлин Горанов - „Чуй ме", „Все така" и англо-италианската версия „Can You Hear Me”. В албума са включени още „Замълчи, замълчи” в дует с Дони, „Kadosh" с Миро, „Губя те” с Искрен Пецов и „So High"с Васил Петров. В диска “Предай нататък” са и две песни, изпълнени от сборни формации – „Помощ, обичам те!” и коледната „Бяла звезда” с участието на Мария Илиева, Нина Николина, Орлин Павлов, Любо, Графа, Наско от Б.Т.Р. , Дони, Нети, Виктория Керин и Поп Корн. Вече е готово и видеото на "Все така" с режисьор Ники Скерлев.
На промоцията присъстваха повечето от изпълнителите в албума, както и някой от най-популярните български изпълнители, музиканти, кампозитори и текстописци.

Орлин Павлов и Богдан Томов
певица,албум,музика,естрада,попмузика,промоция,представяне,диск,дует,