Прасе обра овациите на музикалните награди на “Нов фолк”
София - Годишни музикални награди на списание “Нов фолк”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Прасе обра овациите на годишните музикални награди на списание “Нов фолк”. Любимият трапезен артикул на българина бе издигнат в култ от чалга певецът Джордан.  Изпълнителят се яви на награждаването с пищна девойка ...и прасе под мишница. Домашният любимец на Джордан не изтърпя дългата церемония, започна да квичи извън ритъма на поп фолка и напусна преждевременно своя звезден момент.
Иначе по традиция при чалга отличията цели 25 статуетки намериха своите притежатели. В най-престижните категории - Певец и Певица на годината, наградите взеха съответно Тони Стораро и Преслава, която пък не се появи на церемонията. Приза в другата важна категория Албум на годината трябваше да бъде поделен между Емануела и Анелия. Песен на годината според списанието стана "Тихо ми пази" на Галена, която също пропусна награждаването. Специална награда за цялостно творчество получи Софи Маринова.

Анелия
чалга,попфолк,попфолк,певци,певици,награждаване,церемония,