София - Благотворителен концерт "Нека бъдем по-добри" организиран от Столична община в зала "България"
София - Благотворителен концерт "Нека бъдем по-добри" организиран от Столична община в зала "България"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Столична община вече трета година полага усилия проблема с хората в будна кома да се превърне в национален приоритет и инициира нова благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри”.  Кампанията стартира с благотворителен концерт "Нека бъдем по-добри" снощи в Зала „България”. В концерта взеха участват изпълнители от българската поп и рок сцена Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Росица Кирилова и Благовест Аргиров заедно с архитект Калин Диков, Искрен Пецов, група „Спринт”, Любо Киров, Виктория Керин, Валентин Асенов, група „Жестим”, Международна музикална програма „Клуб на пеещи дипломати и Ко” и и други.
Набраните средстав са предвидени за изграждане на Центове за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти в болниците в Панчарево и град Етрополе, които предоставят част от материалната си база.
Лили Иванова участва в концерта след края на официалната програма и за съжаление зретелите на Българската националната телевизия и Сателитния канал не можаха да видят и чуят примата на българската естрада. Тя участва в концерта след финалните надписи на проявата и с изключени телевизионни камери за разлика от чуждестранните дипломати, които активно се включват в подкрепата за българите изпаднали в будна кома.

Орлин Горанов получава цвете от малка почитателка
концерт,благотворителност,столична,община,певец,певица,дипломат,музика,зала,българия