Режисьорът Виктор Чучков- син представи дебютния си филм „ТИЛТ”
София – Предпремиера на филма „ТИЛТ”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Режисьорът Виктор Чучков-син и неговият брат Борислав Чучков представиха на предпремиера филма си „ТИЛТ”.  Лентата представя любовна история, динамично разказана в стилистиката на приключенската драма по време на прехода в България и падането на Берлинската стена. Името на филма идва от термин в играта флипер, който накратко означава блокаж. Главният герой - Сташ (Явор Бахаров), заедно с трима свои приятели мечтаят да отворят собствен бар с флипери, билярдни маси и яка музика. Случайната среща на Сташ с Беки (Радина Кърджилова) прераства в опасна авантюра, която поставя героите в истински TILT. Във продукцията участва още Ованес Торосян, Ивайло Драгиев, Александър Сано-Среброто, Филип Аврамов, Георги Стайков и други.
Лентата е копродукция на "Чучков Brothers" и "Оstlicht filmproduktion" (Германия) с подкрепата на Българската национална телевизия, Национален филмов център, фонд „Култура” на Столична община, регионален фонд МДМ – Германия, програма МЕДИА на Европейския съюз, фонд „Евроимаж”.
Александър Сано-Среброто, Явор Бахаров и Ованес Торосян на пресконференцията
предпремиера,филм,лента,екран,кино,продуцент,режисьор,актьор,