Египетски граждани подкрепиха бунта пред посолството в София
София - Протест на египетски граждани пред посолството

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Семейство египетски граждани изрази днес подкрепа към протестите в своята страна пред посолството в София. Те издигнаха и плакати определящи президента Хосни Мубарак като "Убиец". 
Протестите в Египет започнаха на 25 януари тази година като поредица от улични демонстрации и прояви на гражданско неподчинение. Т.нар. Пъпешна революция, известна и като Революция на младежта, тръгна по примера на Тунис. Огромните протестни тълпи се събират организирани от Младежко движение 6 април. Демонстрациите и бунтовете са в отговор на полицейското насилие, законите на извънредно положение, безработицата, ниската минимална работна заплата, липсата на жилища, повишението на цените на хранителните продукти, липсата на свобода на словото и лошите условия на живот. Основната идея на протестите е политическа - свалянето на президента Хосни Мубарак от власт, който управлява Египет от 30 години.
Семейството египетски граждани иска свалянето от власт на президента Хосни Мубарак
посолство,египтяни,семейство,бунт,пъпешова,мелонова,революция,