Станка Златева е Спортист номер 1 на България
София - Спортист на годината за 2010 на България

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Четирикратната световна и петкратна европейска шампионка по борба Станка Златева е Спортист номер 1 на страната ни за 2010 година. 
Златното момиче на родния спорт през последните години печели престижното отличие за за втори път. Състезателката ни по борба триумфира в анкетата, организирана от Нове Холдинг и през 2007 година.
На второ място в класацията се нареди друг представител на школата ни по борба – Михаил Ганев. За Спортист номер 3 журналистите определиха завърналата се в леката атлетика след изтърпяно допинг наказание Ваня Стамболова. Борецът Христо Маринов зае 4-тата позиция в класацията за годината. Под номер 5 за 2010-та се нареди Цветана Пиронкова.
Треньор номер 1 на България е Симеон Щерев, който събра най-много гласове в допитването на в-к „Труд”. Подгласници на Щерев са волейболният треньор Радостин Стойчев и личният треньор на Стамболова - Георги Димитров. Два отбора стъпиха на първото място за „Отбор на годината” - равен брой точки събраха волейболните ни тимове при мъжете и младежите. Председателят на БОК Стефка Костадинова награди призьорите в тази анкета.
Любо Ганев и Александър Томов
спортисти,класация,анкета,избрани,награди,наградени,церемония,награждаване,волейболист,борец