Гражданско движение ДНЕС внесе подписката срещу монополите в Парламента
София - Подписка срещу естествените монополи

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Представители на Гражданско движение ДНЕС и членове на гражданска инициатива „Срещу произвола на монополите” и внесоха в Народното събрание подписката с предложения за подобряване на качеството на обслужването на гражданите от естествените монополи в България. Лично председателят на парламента се срещна с изкуствоведката Анжелика Цокова и активисти на движението.
Над 700 хиляди български граждани се включиха в подписката, която подкрепиха редица известни личности - актьорите Владимир Карамазов, Николай Урумов, Латинка Петрова, Стефан Вълдобрев, народните певици Янка Рупкина и Надка Караджова, композитора Росалин Наков, проф. Вихрони Попнеделев, проф. Боян Дуранкев, проф. Атанас Тасев, Ваня Щерева, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Камелия Тодорова, Данчо Караджов, Наско от БТР, Дичо, Дани Милев, Кристина Димитрова, Маргарита Хранова и Любо Киров.

Председателят на парламента Цецка Цачева прие подписката от изкуствоведа Анжелика Цокова
Гражданско движение ДНЕС,гражданска инициатива,Срещу произвола на монополите,народно събрание