Президентът Желю Желев на приема за 5 години от чартирането на Ротари клуб "София център"
СОФИЯ - Хотел "Метрополитън" - Прием за 5 години от чартирането на Ротари клуб "София Център"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Първият избран президент на България Желю Желев отпразнува снощи заедно с ротарианците от "София център" петата годишнина на клуба, на който е почетен член.   Един от най-изявените клубове в страната обединява изтъкнати специалисти от различни области на обществения живот и бизнеса, и е в основата на много успешни кампании в помощ на обществото. По време на приема се събираха средства за мащабния проект на клуба и Фондация "Просвета" - "Да бъдеш гражданин", учебен сборник с теми по гражданско образование за часа на класа, направено със съвременни интерактивни методи за стимулиране на активното мислене в ученика. Тепърва учители от цялата страна ще бъдат обучавани за сметка на Ротари как да водят часове с помощта на изданието.
Гостите също имаха възможност да наддават писмено в "мълчалив търг", за картини, нарисувани от децата от SOS детски селища в село Дрен. Търгът водеше Драго Драганов, а поп-певецът Миро подари една песен на гостите.

Миро се запознава с президента Желю Желев
ротари,ротарианци,каризма,костадинов