Борислав Малинов спечели конкурса „Най-добрият барман на водка Финландия”
София – Девети конкурс „Най-добрият барман на водка Финландия”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

За първи път в историята на "Finlandia Vodka CUP – 2010” жена - барман зае място в призовата тройка на конкурса. Това е варненката Ева Лонгориян, която се класира на почетното третото място.  Борислав Малинов също от Варна спечели Националният бармански конкурс, а на второ място се класира барманът от Козлодуй – Георги Георгиев. Победителят ще представи страната ни в традиционния бармански конкурс, организиран от водка „Финландия” в Китила, Лапландия зад Северния полярен кръг. Там температурите са 30 градуса под нулата, а слънцето се показва само 42 дни през годината. Конкурсът се провежда в специално построено иглу от ледени блокове. В него на два бара, изработени от лед, най-добрите бармани в света, изработват уникалните си творения.
Журито в състав певецът Орлин Горанов, победителят от миналата година
в международния конкурс Антон Велих от Словакия, Марку Райтинен – носител на златен медал на състезание за коктейли и „Посланик на Finlandia Vodka” по света, съпругът на певицата Мариана Попова - сомелиерът Ханес Перфлер, Нешо Пелтеков –миналогодишен победител в България, Явор Карагьозов - маркетинг мениджър водка „Финландия” и „Джак Даниелс”, Драгомир Василев - маркетинг директор на „Трансимпорт”, Михаил Марковски - вицепрезидент на Българската Сомелиерска Асоциация и Алберт - барман, оценяваше вкусовите качества на коктейлите и техният външен вид в отделно помещение, без визуален контакт със състезателите и при пълна анонимност. Така се гарантира абсолютната безпристрастност в избора на „Най-добрият барман на годината на Водка Финландия”.

Орлин Горанов опитва различните коктейли
конкурс,коктейл,барман,водка,финландия,