Светите мощи на Йоан Предтеча пристигнаха в София
София - Пристигането на светите мощи на Йоан Предтеча

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Светите мощи на Йоан Предтеча, намерени това лято край Созопол, са в София.  Мощите на свети Йоан Кръстител пристигнаха на площад "Свети Александър Невски" и бяха посрещнати тържествено от председателя на парламента Цецка Цачева, столичния кмет Йорданка Фандъкова, министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов, министъра без портфейл Божидар Димитров, синодалните архиереи и миряни. Молебен пред реликвите за здравето и благоденствието на българския народ отслужи Негово светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Максим заедно със синодалните архиереи. Предвижда се Светите мощи да бъдат изложени за всенародно поклонение в патриаршеската катедрала три дни.
Йорданка Фандъкова и Цецка Цачева пред светите реликви
йоан кръстител,религия,християнство,православие,владика,традиция,църква,светец,кости,реликва,реликви,кмет,кметица,парламент,депутат,герб