Бетина Велкова стана "Top models of Rosebud"
София - Финал на "Top models of Rosebud"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Финалът на международния конкурс “Top Models оf Rosebud” за новите лица на американското списание “Rosebud” излъчи своята победителка.  Коронованата за топ модел Бетина Велкова пребори конкуренцията на 40 претендентки в последния етап от надпреварата за красота. Избраните дванадесет гранд финалистки пък ще присъстват в централните страници на списание “Rosebud” през 2011 година. Сред кандидатките за отвъдоекеанска слава имаше и добре познати лица - Мис Силикон Катрин Вачева и риалити героините от Биг Брадър 4 Ангелина и Иванина. Миро Каризмата напомни за себе си и представи за пръв път на церемонията най-новия си сингъл “Power”. Микс от фолклор и съвременен саунд добавиха Елица и Стунджи.
Целта на международния конкурс “Top Models of Rosebud”, организиран от „Advanced Nutrients” (които са и издатели на списанието), е да открие лица с естествено излъчване и неподправена красота.
Миро изпълнява новото си парче "Power"
конкурс,списание,зала 3,Rosebud,роузбъд,красота,каризма,костадинов,тату,татуировка