Младата поп звезда Боряна Бонева записа нов хит - „Звук в тишина”
София - Певицата Боряна Бонева в предаването на БНР „Хоризонт за вас”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Младата изгряваща звезда на родния поп-небосклон Боряна Бонева в момента се е отдала изцяло на работа по звукозаписа на предстоящия си албум, който ще излезе тази есен. Певицата бе специален гост в култовото неделно магазинно предаване на БНР „Хоризонт за вас”, в чийто ефир за първи път прозвуча най-новия хит на талантливата млада певица „Звук в тишина”. Автори на шлагерното парче са композиторът Красимир Гюлмезов и голямото име в българската поп и рок лирика Александър Петров.
Информация на ухо: първият сингъл на Боряна „Ти не си” по музика на Графа излезе през 2007 г., а английският вариант на песента, носещ името “Book Of Reasons” се завъртя по световния музикален канал MTV и влезе и в World Chart Express. Вторият сингъл на успешната тийнейджърка „Напред-назад” също е на Графа и в него участват нашумелите рапъри Респект.
Автор: Агенция „Тенев”
Александър Петров, Боряна Бонева и Красимир Гюлмезов
поп,певица,поет,краси гюлмезов,