"Пантен" връчи годишните си "оскари" за красота
Награди на "Pantene" за 2004 година

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

За втора поредна година "Pantene" връчи своите награди за красота и стил за изминалата 2004 година. Гостите на лъскавото парти минаха като истински звезди по червения килим пред Народния театър "Иван Вазов", където се състоя лъскавата церемония. Впечатление направи нововремецът Емил Кошлуков, който бе раздвоен в старанието си да забавлява колежката си по партия Юлияна Дончева и бившата водеща на "Българския Топ 100" Диана Алексиева. По червения килим мина цял рояк миски и топманекенки, сред които Жени Калканджиева, Венета Харизанова, Елена Тихомирова, Маги Вълчанова и близначките Ана и Боряна Шехтови. Освен тях на партито се появиха и позаглъхналите последно време бигбрадъри Мел, а малко след нея и Зара и Здравко. Събитието, неразривно свързано с лъскавите коси, просто не можеше да мине без винаги перфектно фризирания Евгени Минчев. Музикалният шоубизнес се отсрами в лицето на Галя от "Каризма", Вики от "Мастило", която се появи отделно от Емил Кошлуков, с когото клюката упорито я свързва. На сцената се изявиха Графа и Ава, а в публиката можеха да се видят Бойко Василев с нежната си половинка, както и медийната двойка Мира Добрева и Жоро Торнев. Водещи на церемонията бяха миналогодишните носители на наградата за най-стилен мъж на годината - Руши Видинлиев и за най-стилна дамска прическа - Мария Илиева. Наградите се разпределиха както следва:
за най-стилна дамска прическа - Жени Калканджиева. За най-стилна дама - Юлияна Дончева. За най-стилен мъж - Ники Кънчев, който не успя да си вземе наградата сам и тя му бе предадена от Васил Димов от СИА Адвертайзинг. За най-успешна промяна на имиджа - Магдалена Малеева. За Spirit of Beauty Award - Бойко Борисов, който също не присъства лично. За модел на годината (жени) - Диляна Попова. За модел на годината (мъже) - Христо Стоичков, който съобщи на запис, че не може да присъства поради приятелския мач на националите със сборен отбор на "Б"-група в Стара Загора. За гримьор на годината - Мария Илиева. За коафьор на годината - Митко Дамов. За моден журналист на годината - Мария Тодорова от сп. "ЕВА". За стилист на годината - Цвети Бранкова от модна къща "ЗЕБРА". За моден фотограф на годината - Васил Къркеланов.
Бойко Василев
pantene,пантен,награда,красота,василев,панорама,журналист,бнт