Сашо Моллов подреди фотоизложба с модели от Маями в клуб
София - Фотографска изложба на Александър Моллов

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Известният фотограф и режисьор на видеоклипове Александър Моллов показа фотоизложба с тестове на американски моделки в столичния клуб "Мото". От три години насам Сашо снима модели и извън България, като изложбата "Nature In Fashion" е заснета в Ню Йорк и Маями, в затворен екологичен ВИП-квартал, населяван от звезди като Хулио Иглесиас.
Сред моделите, сред които е и лицето на "Дона Карън" Ванеса, за разлика от нашите няма много кубици силикон. Гърдите им са съвсем естествени, напълно в тон с природната среда на снимките.
Интересна случка по време на сесиите под палмите в Маями оставя сърбящ спомен в съзнанието на фотографа. Местни буболечки, които ядат само бели хора, изпохапали Сашо, докато цветнокожите му моделки блажено се изтягали за кадър под листата.
Проектът е организиран заедно с българската моделка Мадлен Калинова, победител в италианското фешън реалити "Model Flat".
Докато е бил в САЩ, Сашо е снимал и клип на изгряващата R&B изпълнителка Анджелик Синелу, продуциран от Къртис Ричердсън, продуцент на Марая Кери.
Galia и Александър Моллов
фотограф,изложба,арт,модна фотография,екс каризма,галя курдова,галка,режисьор