Министерството на вътрешните работи празнува 131 години от създаването си
София – Честване на 131-вата годишнина на МВР и тържествен водосвет на знамената пред паметника на Незнайния войн

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

С тържествен водосвет на знамената пред паметника на Незнайния воин и скромна церемония започнаха празненствата по случай 131-вата годишнина на МВР. 
Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов поздрави служителите с празника и направи преглед на строените части. Премиерът Бойко Борисов се обърна към полицаите с думите - да гледат с чувство за хумор на обвиненията за полицейщина и полицейска държава, защото те самите знаят през колко много формалности се преминава, за да се докаже едно престъпление На церемонията присъстваха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, депутати,.висши служители от МВР, представители на прокуратурата, както и бившите министри на вътрешните работи Емануил Йорданов, Михаил Миков и Румен Петков.

Премиерът Бойко Борисов поздравява служителите на МВР
празник,професионален,полиция,министерство,вътрешни,работи,премиер,министър,председател,годишнина,знамена,незнаен войн,официално,микрофон,ляв полупрофил,цветан цветанов,цецка цачева,парламент,герб