Създателите на филма „Мисия Лондон” дадоха пресконференция преди официалната премиера
София – Пресконференция на създателите на филма „Мисия Лондон”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Създателите на филма „Мисия Лондон” и част от актьорският екип се събраха само часове преди официалната премиера за пресконференция в столичния хотел „Holiday Inn”. : Специално за официалното представяне на лентата присъстваха Тухлата от култовият филм „Гепи”, Алън Форд, холивудската звезда Томас Арана и младият и перспективен актьор Стивън Лотън. На въпроси на журналистите отговаряха Димитър Митовски – режисьор, продуцент и сценарист, Алек Попов – автор на романа „Мисия Лондон” и сценарист; Иван Дойков – продуцент и Деляна Манева – сценарист. В пресконференцията взеха участие и актьорите Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Любомир Нейков, Орлин Горанов и Ернестина Шинова.
Филмът „Мисия Лондон” е копродукция между Унгария, Македония, Швеция и Англия. Мажоритарен продуцент на филма е „СИА” ЕАД с подкрепата на Изпълнителна Агенция „Национален филмов център”. „А+ филмс” разпространява „Мисия Лондон” в България. Филмът е подкрепен и от Загорка, България Ер и KFC.
Тази вечер е официалната премиера в кино „Арена” на която по червеният килим, в холивудски стил, ще минат актьорите, авторите на филма и техните най близки приятели. Зрителите ще могат да гледат филма от 16 април по кината.

Орлин Горанов
филм,пресконференция,продуцент,актьор,премиера,мисия лондон,