„Нов фолк” раздава награди, Андреа - гола гръд
София - Дванадесети награди на "Нов фолк"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Списание „Нов фолк” раздаде Дванадесетите си годишни награди на церемония в столичния клуб „Син сити”, а екстравагантната певица Андреа не пропусна повода, за да демонстрира за пореден път гола гръд. 
Пийналият певец Крум стана основен катализатор на различните събития през вечерта, като опита да съблече Галена на сцената. Палавият чалга изпълнител награби и половинката на футболния ни национал Валери Божинов – Алисия. На градусовия чар на Крум едвам удържа Анелия. Иначе самите награди на „Нов фолк” не предложиха нищо ново на присъстващите медии. Певица на годината за пореден път стана Преслава, а певец – Тони Стораро. Преслава отказа конкуренцията и в друга важна категория – Албум на годината, с прозрението си „Пази се от приятелки”. Илиян разби колегите си в раздела чалга Песен на годината със своята „Тупалка”. Не друг, а Крум грабна приза за Дебютен албум.
Анелия намества прелестите си
Дванадесети,награждаване,награди,Нов фолк,поп фолк,попфолк,чалга,певици,певци,син сити,sin city,