Не друг, а Крум с първи чалга албум
София - Представяне на албума "Не друг, а аз" на Крум

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Поп фолк изпълнителят Крум представи вчера с концерт-промоция първия си чалга албум „Не друг, а аз”.  Негови колеги, продуценти и медии изпълниха столичният клуб „Night flight“, за да видят на живо новия проект на певеца. Преди по-малко от година Крум направи обратен завой в своята музикална идеология и скокна смело от поп музиката в чалгата „С близалка в ръка” – първото му поп фолк парче. Гостите на промоцията станаха свидетели на ефектно шоу с многобройни участници в него. На сцената се качиха дуетните половинки на Крум – Емануела, Миро и македонката Саня, както и Джина Стоева и дуетът на АРА Кристиана и Дебора. За танцовото оформление на промоцията се погрижиха добре познатите девойки от Денс Академи – Ана Дончева и Лили Величкова, а за една от песните Крум, Симона Пейчева, Ани и Алфредо Торес окомпелктоваха отново ВИП Денс четворката си.
Крум и Миро изпълняват съвместното си парче
Представяне,промоция,албум,Не друг, а аз,Крум,Крум Сираков,попфолк,поп фолк,чалга,певец,Night flight,найт флайт,каризма,костадинов