БГ Радио събра музиканти от различни стилове на първото си парти за годината
София - Първо парти на Communicorp Group в столичен клуб

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Communicorp Group, най-голямата и бързоразвиваща се медийна група в България, организира своето първо парти за 2010 година в столичния клуб „Night flight“.  Куп музикални звезди от различни стилове се веселиха заедно на купона на групата, включваща БГ Радио, City Radio/ TV, NRJ, Nova, Вероника, Радио 1 и Радио 1 Rock.
Тазгодишният ни представител на конкурса „Евровизия” Миро даде тон за парти-единението между поп и чалга, като демонстрира близки отношения с дуетната си партньорка Анелия. Изпълнителите АРА и Диапазон Емануела, Теодора, Джина Стоева, Крум и Джордан допълниха редиците на поп фолка. Рок, рап и поп музикалните направления имаха значително по-голям брой представители. Владимир Ампов-Графа излезе на сцената, за да изпее най-големите си хитове, а Мария Илиева, Галя, Криста, Дидо и Митко Кърнев от Д 2, Орлин Павлов, Биг Ша, Тони, група Tri-O-Five подкрепиха изпълненията на своя колега с танци.
Денис Ризов с дама на партито
музика,парти,бг радио,Communicorp Group,радио,купон,музикант,певец,певица,чалга,рок,поп