Любо Киров и италианската певица Алесия Д`Андреа представиха съвместен клип
СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ - Представяне на нов клип на Любо Киров и Алесия д`Андреа

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Дългоочакваният съвместен проект на италианската звезда Алесия Д’Андреа и Любо вече е факт. Видеоклипът, дело на Васил Стефанов, към съвместната им песен “Tonight” е завършен и ще се завърти в националния ни телевизионен ефир след броени дни. Освен в България, видеото ще се разпространи в Италия, както и в други европейски държави.
С този проект Любо бележи началото на съвместната си работа с италианската компания “Renilin Music Label”. Вече са факт и първите му записи, предназначени за италианския пазар.

Българската публика видя съвместния клип на двамата изпълнители и чу дуета им на промоция в София Лайв Клуб снощи. Любо и Алесия чудесно си пасват и като глас, и като излъчване. Високият музикантски професионализъм и желанието да дадат на публиката повече от себе си донесе много аплодисменти от залата. Алесия изпълни и своя програма, като на финала изненада всички с чудесно изпълнение на български на една от песните на Любо, акомпанирано пак от нея на роял.
Евгени Минчев и Камен Воденичаров разменят светски клюки
slc,камен во,в неделя със,пи ар,светски хроникьор,паркетен лъв,кожи