Любен Дилов, Хилда и Магърдич закриха кастинга на "България търси талант" с DJ - ско миксиране
София - Парти по повод края на кастинга на "България търси талант"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Журито на новия риалити формат "България търси талант" - Магърдич Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син, застана вчера зад диджейския пулт  на закриващо кастинга на предаването парти. Освен популярните членове на журито с разнообразните стилове музика се забавляваха още Алекс Раева, водеща в шоуто, певицата Деси Добрева, стилистката Кремена Халваджиян и продуцентът Наско Янкулов. Въпреки че, сам обяви непознаване на материята диджейство Любен Дилов се задържа най-дълго време зад микс пулта, при това демонстрира широк времеви и жанров диапазон на своите музикални познания. Собственикът и редактор на вестник „Новинар” обра овациите на гостите на партито и с репликата на вечерта – „Аз съм човекът заради, който шоуто се казва "България търси талант". Иначе трябваше да носи името „Арменци търсят таланта на България”.
Деси Добрева и Алекс Раева на партито
Парти,купон,кастинг,България търси талант,шоу,реалити,маскара,Глобал дрийм,Global Films,глобал филмс,десислава,александра,прегръдка