БГ Радио обяви номинациите си за 2005 година
София - Номинации на БГ Радио за 2005 година

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Радиото, което пуска само българска музика, обяви номинациите си за 2005 година. Това стана на церемония в хотел Хилтън. За дебют номинирани са група Awake, трио Мангасарян, Део, Мая Йорданова и бившата антибиотика Савина. За БГ група на 2004 година ще се борят старите познати от Б.Т.Р., Д2, КАФФЕ, Остава и Те. За БГ албум - Б.Т.Р., Графа, Ирина Флорин, Остава и Mary Boys Band. За БГ изпълнител - Графа, Петър Антонов, Руши Видинлиев и Стенли. Бг изпълнителка - Белослава, Ирина Флорин, Мая Йорданов, Нина Николина и Тони Димитрова. За БГ песен на 2004 година номинирани са Васил Найденов с песента "Старата любов", Галя и "Сатен" с "Колко боли", Графа с "Ако има рай", Руши Видинлиев с "Хотел **" и Остава с "Шоколад". В категорията БГ изпълнител на живо са номинирани Б.Т.Р., Графа, Д2, КАФФЕ и Те. За БГ текст - Б.Т.Р. за "Кръговрат", Васил Найденов за "Старата любов", Графа за "Ако има рай", КАФФЕ за "Вместо мен", Нина Николина за "Не мога".
Диди, която от скоро вече не води Българският Топ 100, защото класацията започна да пуска попфолк, в компанията на Нина Николина
радио,бг радио,номинации,диана,алексиева,николина,певица