БГ Радио обяви номинациите си за 2005 година
Номинации на БГ Радио за 2005 година

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Радиото, което пуска само българска музика, обяви номинациите си за 2005 година. Това стана на церемония в хотел Хилтън. За дебют номинирани са група Awake, трио Мангасарян, Део, Мая Йорданова и бившата антибиотика Савина. За БГ група на 2004 година ще се борят старите познати от Б.Т.Р., Д2, КАФФЕ, Остава и Те. За БГ албум - Б.Т.Р., Графа, Ирина Флорин, Остава и Mary Boys Band. За БГ изпълнител - Графа, Петър Антонов, Руши Видинлиев и Стенли. Бг изпълнителка - Белослава, Ирина Флорин, Мая Йорданов, Нина Николина и Тони Димитрова. За БГ песен на 2004 година номинирани са Васил Найденов с песента "Старата любов", Галя и "Сатен" с "Колко боли", Графа с "Ако има рай", Руши Видинлиев с "Хотел **" и Остава с "Шоколад". В категорията БГ изпълнител на живо са номинирани Б.Т.Р., Графа, Д2, КАФФЕ и Те. За БГ текст - Б.Т.Р. за "Кръговрат", Васил Найденов за "Старата любов", Графа за "Ако има рай", КАФФЕ за "Вместо мен", Нина Николина за "Не мога".
Изключително актуалната в момента група КАФФЕ е номинирана в 3 категории - за БГ група, БГ изпълнител на живо и БГ текста за песента им "Вместо мен"
радио,бг радио,номинации,орлин,каффе,певец