Цветан Цветанов е „Политик на 2009-та година”
София - "Политик на 2009-та" в студиото на "Дарик"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Лидерът на ГЕРБ и вътрешен министър Цветан Цветанов е новият носител на наградата „Политик на годината” , инициирана от „Дарик радио”.  За него са гласували близо 80 000 слушатели, с 20 000 повече от втория – Симеон Дянков. Министър Цветанов посвети победата на структурите на ГЕРБ и на премиера Бойко Борисов. Националната анкета "Политик и събитие на годината" се организира за 14-и път. В нея са включени политиците и събитията, събрали най-много точки в допитване до повече от 100 водещи регионални и национални български медии. Днес зад микрофона на „Дарик” ще застанат бележитите за годината политици, като Бойко Борисов, Яне Янев, Иван Костов, Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова и др.

Цецка Цачева, Цветан Цветанов и водещият Кирил Вълчев в студиото на "Дарик радио"
дарик,политик на годината,герб,граждани за европейско развитие на България,награда,приз,отличие,народен представител,депутат,министерство на вътрешните работи,мвр,полиция,вътрешно министерство,радио,медиа,медия,студио,годината,анфас,официално