Татяна Лолова сподели танцовата си мечта във VIP Dance
София - VIP Dance - танци

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Голямата наша актриса Татяна Лолова влезе в ролята на гост жури във вчерашното издание на VIP Dance и успя в типично свой стил да предаде нов и свеж сюжет на случващото се в шоуто. Лолова сподели пред участници и зрители нетрадиционната си мечта - да танцува брейк. Актрисата обяви, че имала три любими неща – брейк, мъжки народни танци и куклен театър за възрастни. Специални гости в предаването бяха любимците на няколко поколения - Бони М.
Отборът на Анелия Раленкова и Ники Сотиров събра най-много точки - 29, за изпълнението си на пасо добле. С много близки резултати се оказаха останалите отбори. След оценяването на журито довечера ще стане ясно дали един от отборите ще се класира директно за финал или 5-те състезаващи се тима ще бъдат изпратени на елиминации.

Анелия Раленкова и Ники Сотиров
VIP Dance,танци,вип денс,танцуване,танц,шоу,николай сотиров