Министър Румяна Желева подкрепи с танц кампанията “Не на насилието в училище“
София - VIP Dance - танци

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Министърът на външните работи Румяна Желева вчера подкрепи акцията на участниците в шоуто VIP Dance - “Не на насилието в училище“.  Министър Желева демонстрира отлично владеене на румба и коментира изявата си - “Политиците трябва да служат на хората, да се ангажират със социални каузи, да бъдат личен пример“. Политическият кабинет на министерството на външните работи също оказа подкрепа на акцията, заедно със децата си.
Оценките на журито вчера определиха на следващите елиминации в петък да се конкурират четири отбора. По 23 точки получиха отборите на Мария Силвестър и Боби Турбото, както и Нед и Николета.
Даниела и Камен също ще се борят за оставане в шоуто, след като изпълнението им на румба получи 24 точки. Четвъртият отбор е този на Райна и Фахрадин Фахрадинов.

Ники Сотиров и Анелия Раленкова
VIP Dance,танци,вип денс,шоу,риалити,танцьори,николай