Нешка Робева с исторически танц на сцената на "VIP Dance". Даниела и Камен Воденичаров напуснаха шоуто.
София - Vip Dance елиминации

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Вицесветовният шампион от 1969 г. Нешка Робева се завърна на танцувалната сцена с изпълнение на спиращ дъха валс в двойка с професионалния танцьор Димитър Божилов. Това се случи на снощните елиминации във “VIP Dance”. Желязната лейди показа, че нито дългите години на треньорска практика, нито напредналата и възраст са я отдалечили от страстта на танца.
В елиминационния етап на шоуто отборът на Даниела, Камен Воденичаров, Яна Акимова и Милен Данков, получи най-нисък вот и закономерно каза „Сбогом” на шоуто. Тяхната защитничка Есил Дюран заложи на обещания и тържествено пое ангажимента да мине под венчилото именно на сцената на “VIP Dance” ако те оцелеят. Същото направи и актрисата Ваня Цветкова, въпреки, че все още не била намерила бъдещия си съпруг. Тя гостуваше в предаването като агитираше публиката да гласува за отбора на Анелия Раленкова и Ники Сотиров. С розова рокля пък Нед реши да бори ниските оценки от журито. Той обеща, че ще залага повече на шоуто в своята програма за да се бори за народния вот. В следващото издание в неделя се очаква сред специалните гости да е поп-фолк примата Глория.

Танцът на Ники Сотиров и Анелия Раленкова
vip dance,сцена,танци,междинна станциа,нова телевизия,шоу,риалити,състезание,вип денс,елиминации,николай,шпагат