Семейство Софиянски окупираха VIP Dance
София - VIP Dance

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Трети член на семейство Софиянски се пусна в танцувалното шоу VIP Dance. След изпълненията на Димана, заменила болната Ива, във вчерашното издание на шоуто се включи и третата щерка на екс премиера и бивш столичен градоначалник Стефан Софиянски - Елена. Принудителната семейна въртележка обаче не трогна особено журито и прати отбора на елиминации в петък. Въпреки сносното изпълнение на двойката Елена - Наско, четиримата съдии, които са си внушили, че оценяват финал на Олимпиада, им дадоха най-малко точки.
За първи път от старта на предаването пет отбора ще се борят за оставане в танцувалното шоу. Отборите на Елица и Крум, Мария Силвестър и Боби Турбото, Даниела и Камен Воденичаров получиха сумарно равен брой точки (46) от журито за танците си в понеделник и вторник. Николета Лозанова и Нед също ще се борят за зрителските симпатии в петък.
Снощи зрителите видяха и антистрийптиза на Дони, който изпълни обещанието си, подкрепян на сцената от половинката си Нети и актрисата Койна Русева.


Ники Сотиров и Анелия Раленкова
VIP Dance,вип денс,танц,танци,шоу,риалити,звезди,николай