Елитни френски питиета дегустираха в столичен хотел
София - Представяне на елитни френски питиета

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

На изискано парти за тънки ценители в шикарния столичен хотел "Radisson" представиха най-старата Къща за шампанско във Франция - Champagne Gosset, създадена през 1584 г., и Cognac Frapin – Къща за производство на коняк от 1270 г.
Промоцията на елитните питиета за хай-ценители бе организирано от компанията Elite Vin Commerce и Иван Стоев, официален вносител за България на коняк Frapin и шампанско Gosset, а съпътствуващата дегустация се проведе под вещата «диригентска палка» на външно - търговският директор на фамилия Фрапан, Уилфред Шуман. Информация на ухо: шампанското Gosset и коняка Frapin ще се впишат сред напитките със стари европейски традиции от най-висока класа, предлагани на българския пазар за познавачи. Шампанско с етикет Gosset /Госе/ е задължителен елемент във винената листа на най-престижните ресторанти с категория „Michelin”. Конякът Frapin /Фрапан/ е класическа напитка, която се произвежда единствено в региона на Гран Шампан, Франция, на който официално принадлежи категорията Гран Крю дьо Коняк. На презентацията в София присъстваха собственици, управители и сомелиери на добрите ресторанти в столицата, водещи български енолози, представители на кетъринг фирми, мениджъри на френски и български компании, доказани любители на качествения коняк и шампанско,към които с любими песни и дегустация се приобщиха поп омайниците Красимир Аврамов - Човекът - глас, Кристина Димитрова и Орлин Горанов.

Орлин Горанов и Кристина Димитрова дегустират френски питиета
Представяне,френски питиета,шампанско,Франция,Champagne Gosset,Cognac Frapin,коняк,Elite Vin Commerce,