Милен Цветков оповести природните си нужди във VIP Dance
София - VIP Dance

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Сърдитият Милен Цветков проговори във вчерашното издание на VIP Dance, като оповести на зрители и публика природните си нужди. Подстрекаван от водещият Андрей, Милен изтръска в ефир - „Пишка ми се”. Поведението на водещият на „Здравей България” и крайно злъчното отношение на неговата поддръжничка Люба Кулезич накараха Мира Добрева да се усъмни в мъжката същност на партньора си. Дори това не предизвика словесна реакция у сръдливия водещ. Мира и Милен ще бъдат танцувална двойка до края на седмицата. Ако след изпълненията им в стил латино приказка или турски сапунени мехури въобще останат в шоуто, от понеделник всеки от тях може да избере свой нов партньор.
Део снощи се включи като четвърти човек в отбора на Тереза Маринова, Ралица Мерджанова и Мако. Любимецът на народа ще замества гимнастикът Йордан Йовчев.
За първи път от старта на предаването журито отсъди максималната оценка. С 30 точки отличиха отборът на Елица, Крум, Ана Дончева и Алфредо Торес за изпълнението им на на афро-кубинска конга.
Довечера журито ще оценява изпълненията на участниците на пасо добле и MTV танци.
Анелия Раленкова и Ники Сотиров
VIP Dance,вип денс,танц,танцьор,танцуване,нова телевизия,олд скул,риалити,шоу,треньор,художествена гимнастика,актьор,артист,николай