Българо-Руски информационен форум откриха в Несебър
Несебър - Българо-руски информационен форум

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Федералната служба на Руската Федерация по безопастност, Министерството за връзки и масови комуникации на Руската Федерация, Министерството на транспорта, информационните технологии и комуникации на Република България, Националния форум за информационна безопастност "Инфорум" и Международната академия за телевизия и радио, организираха Международна конференция "Русия – България : Информационна сигурност, обмен на информация и сътрудничество". Участниците разглеждат в рамките на четири дни въпроси на информационното обезпечаване на икономическото сътрудничество между Русия и България и международни аспекти на информационната безопастност. От българска страна участие в откриването взеха заместник министър на вътрешните работи Павлин Димитров и депутатите Иван Вълков и Анастас Анастасов.
Съдебната лекарка и депутат д-р Галя Милева разговоря със заместник министър Павлин Димитров
Българо-Руски информационен форум,форум,Русия – България: Информационна сигурност, обмен на информация и сътрудничество,конференция,