Сашка изригна срещу Нешка – „Ще те съдя”
София - Начало на VIP Dance

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Легендата от зората на чалгата Сашка Васева форсира вчера старта на шоуто VIP Dance влизайки в пряк конфликт с „тъмната половина” на журито – Нешка Робева.  Според Дупнишката Мадона треньорката на „златните момичета” има непреодолими предразсъдъци спрямо поп фолк жанра, а оттам произтича и нереална оценка за танцовите й възможности. "Ако Сашка е направила първата копка във фолка, то тук направи една голяма дупка", определи в свой стил танца Нешка Робева, шеф на журито на VIP Dance. Въпреки острите думи Нешка вдигна оценка 4 на карето, за разлика от Галена Великова забила ги с единствената двойка. Сашка обаче подмина този факт и отправи тежка закана в ефира на Нова ТВ, че ще съди прочутата треньорка. Дупнишката легенда на чалгата твърдо е решила да се докаже като успешна танцьорка и ще продължи участието си и в петък, на следващата задача "Бродуей".
В първата вечер на новият формат VIP Dance с предизвикателствата на танца най-добре се справиха актьорът Ники Сотиров и бившата гимнастичка Анелия Раленкова. Двамата VIP –ове, заедно с партньорите си, получиха 27 точки от максимално взъможните 30, след добро изпълнение на аржентинско танго. Сред останалите отличници се наредиха отборът на спортистите Йордан Йовчев и Тереза Маринова (23 т.), Деян Донков и Кристина Милева (22 т.) и изненадващо тв водещите Мира Добрева и Милен Цветков (22 т.). Правото да танцуват първи в шоуто изигра лоша шега на певицата Райна и актьорът Фахрадин Фахрадинов, които напълно незаслужено събраха едва 17 точки.
Анелия Раленкова и Ники Сотиров
VIP Dance,вип денс,риалити,шоу,танц,танцьори,звезди,нова телевизия,олд скул,актьор,артист,треньор,художествена гимнастика,николай