Акага и Графа направиха благотворителен концерт в помощ на малкия Петър Шалев
София - Благотворителен концерт на Акага и Графа

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Акага и Графа направиха вчера благотворителен концерт в помощ на малкия Петър Шалев в Националното музикално училище „Любомир Пипков”. Известните български музиканти подариха своите най-големи хитове, както и новото си съвместно парче „Disco Party” на желаещите да помогнат на Пепи. Благородната кауза събра четири хиляди лева за лечението на малкото момче. Драмата на Петър започва преди две години, когато му откриват рядък вид раково образувание на гръбначния стълб. След проведено лечение детето се оправя, но отново е на химиотерапия. За да оздравее е необходима и лъчетерапия в чужбина, която родителите не могат да си позволят.
Акага на сцената
Благотворителен концерт,концерт,благотворителност,Акага,музика,музиканти,Национално музикално училище Любомир Пипков,дете,деца