Иван от "Сблъсък" чукна четвърт век
Рожден ден на Иван от "Сблъсък"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Big Brother винаги те наблюдава! Изключение не направи и mix партито за рождения ден на Иван и именния на Андрей. Столичният клуб ”Порно” вчера приюти изгонените от къщата на Големия брат, които от понеделник са вече четирима. "Пипирудата" от Пловдив пристигна първа и без компания, но с усмивка и екстравагантна прическа. Не след дълго се появи и “светата троица”, аутсайдерите – Дими, Силвия-Александра и Анелия, които за всеобщо учудване се зарадваха на новото попълнение в техните редици. Нико Тупарев, продуцент на играта, бдеше за комфорта на прогонените. Дими и Силвия интимно се държаха за ръце, без да крият симпатиите си. Анелия побърза да демонстрира, че Митю е нейна територия и седна в скута му. Публиката разби мечтите на Стойка, но Ники Кънчев й даде сцена да изпее анонса на “Стани богат”, по неин оригинален текст и музика на “Контрол”. Срещата на лузърите от шоуто ще стане ежеседмична. Можем да сме сигурни, че другия вторник в бандата ще има мъжко попълнение. Който и от двамата номинирани да напусне, над дансинга на клуб “Порно” ще надвисне опасност от сблъсък, по-достоен за ринга на култовото предаване.
Празнуващите Иван и Андрей, в добро разположение на духа, посрещаха своите гости. Между подаръците на рожденика имаше и пушка. Не стана ясно, обаче, дали тя трябва да послужи за отстрел на ловен трофей или за въдворяване на ред в предаването. Именникът в това време си гукаше с гаджето си, Надя от “Елит”. Приятелката на Иван, Вихра пък го беше оставила да диша спокойно и да обръща внимание на гостите си. Кембълът, в добро настроение и форма, намери общ език с Ути, водещият на “Вкусно”. Бившата жена на Наско от БТР, известната софийска гримьорка, Силвия радваше мъжката част с щедро деколте – последен вик на силиконовите технологии. Експертът по целувките, Устата, прояви интерес към Стойка от Big Brother. Остава въпросът дали да очакваме нова рап ориентация на брадърката с нейния неповторим диалект. Алекс от “Шоуто на Слави” профуча през заведението, бързайки да се скрие от папараците във VIP-а. “Изпитващият” Иван Ласкин също показа нежеланието си да влезе в кадър. Вики от “Мастило” се появи с нововремеца Емил Кошлуков. Любо от “Те” и Диди, водещата на “Българският топ 100” се присъединиха към веселбата около полунощ. За съжаление на фоторепортерите, те дойдоха, когато вътрешният регламент на “Порно” вече не разрешаваше извадени от чантите фотоапарати, “за да се отпуснат хората”.
иван,сблъсък,бтв,btv,тв,подарък