Топфотографът на Формула 1 Любо Асенов получи последен модел спортен часовник "Сертина"
София - Закриване на изложбата "БГпресфто 2009"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Топфотографът на Формула 1 Любо Асенов получи последен модел спортен часовник "Certina DS Furious" за няколко хиляди лева при закриването на изложбата от конкурса "БГпресфото 2009" в НДК. Фирма "Джулиани" го награди за приноса му в спортната фотография през последните години. Любомир Асенов е един от 80-те фоторепортери в света с постоянен достъп до всички състезания на "Формулата" заради уникалните кадри, които успява да направи всеки път.
За закриването на изложбата дойдоха две поколения фотографи от фамилията Юскеселиеви, ветеранът на футболната фотография Георги Панамски, гимнастичката Анелия Раленкова и много други почитатели на хубавия фоторепортаж.
Шампионката по художествена гимнастика Анелия Раленкова и футболният фотограф Георги Панамски си припомнят славни спортни събития
томчев,фотографи,изложба