Безброй манекенки на рождения ден на Румен Бояджиев и новата модна агенция "Некст уан"
София, хотел "Тривия" - Рожден ден на Румен Бояджиев и агенция "Некст Уан"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Идеята да празнуват заедно рождените си дни известният ценител на женската хубост, бизнесменът Румен Бояджиев и новата модна агенция "Next One", доведе до критично количество манекенки на квадратен метър в столичния хотел "Тривия" снощи.   На шумно парти в стил "Фешън ТВ" Румен и екипът на агенцията посрещаха гости, приемаха подаръци и палеха пура след пура. Освен най-новите лица на агенцията, на купона действаха и предишното поколение красавици - Цеци Красимирова, Наталия Гуркова, Деси Мандели. Заедно с фолк-певиците Глория и Анелия, те обираха основните вълни на медиен интерес и фотографско внимание с професионална лекота. Много желаещи имаше да се снимат с актьора Станислав Яневски, известен като Виктор Крум от филма "Хари Потър" и с волейболния гигант Любо Ганев, който съвсем тематично подари на рожденика Румен комплект спално бельо.
Фолк-звездата Анелия и топмоделката Наталия Гуркова
визаж,бояджиев,парти,купон,фешън-купон,фешън,забавление,нощен живот,топмоделки,манекенки,тривия,Анелия,наталия гуркова,next one,чалга,попфолк