Списание FHM и Владо Арабаджиев събраха над 20 хиляди лева на благотворителен търг
София - Благотворително парти на списание FHM

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Точно 20 067 лева събра снощи екипът на списание FHM на благотворителен търг по време на бляскаво парти в „Рейнбоу плаза”. Най-успешният български автомобилен пилот Владимир Арабаджиев сам написа чека и го връчи на Ирена Димитрова, директор на дирекция "Превенция, интеграция, спорт и туризъм" към Столична община. Средствата са за изграждане на детска площадка с действащи светофарни уредби и пътна маркировка, където децата ще „играят" на участници в пътното движение, ще се запознаят с правилата за безопасност и ще се учат как реагират в критични ситуации.
Сред гостите, дошли да видят болида на победата, с който Владимир Арабаджиев спечели 5 първи места и 8 подиума в дебютния си сезон във Formula Master, се откроиха шефката на БОК Стефка Костадинова със съименниците син и съпруг Николай, хотелиерът Ветко Арабаджиев и съпругата му Маринела с дъщерите Златомира и Александра, телевизионерите Димитър Цонев и Галя Щърбева, Светослава Тадаръкова, миските Жени Калканджиева и Ивайла Бакалова, шефката на модна агенция „Ексграунд” Вера Тинкова, Денис Ризов, Иван Несторов–Амебата, бигбрадърите Мартин, Ирена и Наталия. На сцената излязоха виртуозният цигулар Васко Василев, Теодоси Спаов, Румен Тосков и Христо Йоцов.

Иван Несторов–Амебата и Денис Ризов
Благотворително парти,списание FHM,for him magazine bulgaria,Иван Несторов–Амебата,Денис Ризов,софия мюзик ентърпрайсиз