Звезди свиват сармички благотворително - Коритаров, Алексей Петров и Филчев ги гледат на откриване на битов ресторант
СОФИЯ - Откриване на ресторант "Под липите ІІ"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

В кротка раздумка на фона на шарена черга завари откриването на втория ресторант "Под липите" в столицата скандалният журналист Георги Коритаров и бившият силовак и сътрудник на ДАНС Алексей Петров. Според медийни изявления, двамата ще издават съвместна книга "Медия и сигурност" за ролята на олигархията в годините на преход. На съседна маса бившият главен прокурор Никола Филчев се веселеше с колеги и приятели на фона на народна музика. Всички те се включиха в благотворителна инициатива за събиране на средства за децата от столичния дом “Надежда”. В кулинарното шоу за най-майсторски свити лозови сарми се включиха естрадната легенда Панайот Панайотов, в отбор с най-младата фолкпевица Саманта срещу вице Мисис Вселена Мариана Маринова и Али Алиев от „Сървайвър”. След вещото отсъждане на кулинарните им умения водещата на „Планета ТВ” Симона Първанова награди певците за най-вкусно приготвяне на сарми, а Мариана и Али поощри за естетическа визия на ястието.Бизнесменът Милан Миланов извади 100 лева за порция от приготвените сарми, а гостите събраха общо 2 хиляди лева за сираците. Директорката на дом “Надежда” Зорка Апхузова се просълзи, след като двама от собствениците на “Подъ липите” Ясен Ангелов и Даниел Георгиев й дариха сумата. Ректорът на Духовната семинария архимандрит Сионий отслужи молебен за здраве и късмет и направи освещаване на заведението.
Георги Коритаров и Алексей Петров обсъждат бъдещата си съвместна книга
под липите,ресторант,бит,фолклор,откриване,служби,данс,аполо,аполо и болкан,тв,нтв,медии,журналисти,журналист,журналистика,георги коритаров,алексей петров,барета,нтв