Нагхрадиха Пламен Константинов за „Мъж на годината 2008”
София - Мъж на годината 2008

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Наградиха Пламен Константинов за „Мъж на годината 2008” на официална церемония във Военния клуб снощи. Волейболистът се трогна до сълзи след появата на баща му Георги.  Гибона благодари на семейството си за подкрепата в тъй наречения „тестостеронов скандал”, а баща му го успокои, че повишения тестостерон е семейна черта, тъй като и през неговата спортна кариера той е индикиран неколкократно. Пламен победи в гласуването футболиста Димитър Бербатов и режисьора Явор Гърдев и така се сдоби със сабята за доблест и чест с инкрустирано неговото име. В традиционните награди - „Мис ТВ чар 2008” получи известната водеща на сутрешния блок на „Нова телевизия” Лора Крумова. За пръв път тази година призът се организира от „Дарик”, което даде повод да бъдат раздадени и нови награди: „Баща на годината” на Иво Прокопиев, награда за рицарство, която отиде при Анатоли Александров от Плевен – мъжът, спасил продавачка от горящ магазин, бизнесменът Спас Русев е най-добре облечения мъж на 2008, а партито на “EGO” е светско събитие на годината.
За доброто настроение на гостите се погрижиха Белослава и Соня Васи, която дойде специално за награждаването, за да изпее новата си песен „One more night". За да уважат „Мъж на годината” във Военния клуб можеше да се видят младият татко Ники Кънчев, Георги Мамалев, Георги Лозанов, Людмил Стойков, Христо Мутафчиев, бившият президент Петър Стоянов, Благовест Аргиров, Аня Пенчева, Тодор Колев, който е отличен с приз „Завръщане на годината”, Ники Сотиров, шефът на БТА Максим Минчев, Зейнеб от първия „Биг Брадър”, телевизионерът Димитър Цонев, Венета Харизанова, гимнастикът Йордан Йовчев, продуцентът Мартин Захариев, бившият собственик на ФК „Левски” Томас Лавчис със съпругата си Вяра Анкова, Орлин Павлов и кметът на Каварна Цонко Цонев.
Ники Кънчев в прегръдките на Аня Пенчева
мъж на годината,прием,коктейл,военния клуб,приз,награда,отличие,мъж на годината 2008,аня пенчева,ники кънчев,николай кънчев