Звездите в Денсиг старс превзеха властта в шоуто
София – Епизод Бунтът на звездите в Денсиг старс

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Илияна Раева, Нети, Елена Йончева, Вили Марковска и Орлин завзеха местата на журито в шоуто Денсинг старс снощи и вдигнаха оценки „браво” и „чудесно” на танцуващите Радост и Тодор Колев. : Като водещи се изявяваха Аня Пенчева и Георги Мамалев, а титулярните водещите на шоуто трябваше и да пеят. Тодор Колев се справи чудесно с откъс от спектакъла „Оливер”, в който му партнираха момчетата от балетното училище, а Радост Драганова танцува с партньора на Аня Пенчева – Рангел. На поредната вечер борбата в шоуто стана особено оспорвана. Илияна Раева и Нети заслужиха максималните оценки от журито, а последното място пак остана за Георги Мамалев.
Аня Пенчева и Георги Мамалев
Денсиг старс,Dancing stars,звезди,танцьор,шоу,танц,музика,песен,водещ,жури,актриса,певец,актьор,Аня Пенчева,Георги Мамалев