„Загорка” ще раздава рекорден награден фонд за обновения „Тенис къп”
София - Пресконференция на "Загорка" АД и тенис клуб "Левски-София"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

„Загорка” е на път на превърне обновения „Тенис къп” в най-мащабния мъжки турнир в България. Тази новина съобщи Ян Дерк ан Карнебеек – изпълнителен директор на „Загорка” АД на пресконференция при кортовете на Тенис клуб „Левски” днес.  От следващата година състезанието ще има рекордния награден фонд от 85 000 евро. Явор Цанков – президент на Тенис клуб „Левски” не скри задоволството си, че кортовете на „Левски” ще бъдат домакин на турнир от серийте на „Асоциацията на тенис професионалистите” (ATP Challengers). Организаторите на турнира очакват рекордния награден фонд и възможността за спечелване на точки за световната ранглиста да привлекат не само най-добрите български тенисисти, но и професионални играчи от световния Топ 100.
Явор Цаков, Ян Дерк ван Карнебеек и Димитър Войнов
Пресконференция,загорка,бира,пиво,загорка тенси къп,zagorka tenis cup,тенис клуб,Левски-София,тенис,тенис на корт,Ян Дерк ван Карнебеек,явор Цаков,Димитър Войнов