Мишо Шамара сключи договор за 50 000 евро, спира да пие бира
Мишо Шамара сключи договор за 50 000 евро

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Мишо Шамара стана най-скъпоплатеното рекламно лице в България, след като днес сключи договор и взе чек за 50 000 евро. Варненският рапър вече е рекламно лице на американските храните за мускули "Оптимум Нутришън". Половината от сумата, която Шамара получи, ще бъде под формата на аминокисилини и протеини, за да може успешно да продължи напомпването си. От три месеца рапърът не излиза от залата, а за програмата и редовните му тренировки се грижи европейският ни шампион по плуване Михаил Савов. Именно той запалил варненеца с идеята за перфектно тяло. През февруари двамата адаши смятат да отлетят за Щатите, където Савов ще помогне на Шамара да се внедри в американския хип-хоп пазар. "Изключително трудно е да се пробие в Щатите, но Шамара е длъжен да опита. А пък и аз имам много връзки в Лос Анджелис и Лас Вегас, така че защо да не стане" - с това изречение Мишо Савов разкри плановете на рапъра. Истината е, че на нашия европейски шампион по плуване няма да му е никак трудно да го "бутне" тук-таме, тъй като от 12 години живее в Америка и изцяло е навлязъл в тамошния шоубизнес. Освен, че е изпълнявал каскадите в "Спасители на плажа", той три години е бил дясната ръка на Боби Браун. "Свързах се с Боби Браун и му разказах за Шамара, а той поиска среща с него, което е много добър знак", продължи Савов с разкритията. И тъй като в Щатите най-важното е визията, затова до февруари Мишо Шамара ще продължи да помпа с храните на "Оптимум Нутришън", за да е конкурентно-стособен на американските рапъри. От женска страна лице на фирмата е Магдалина Вълчанова. Манекенката, която освен, че е "Мис България" и талисман на националния ни отбор по футбол, е красавицата със запомнящи се форми, което не случайно й донесе прозвището Тялото. В най-скоро време предстои Мишо и Меги да направят няколко билборда и рекламен клип, за който се разба, че ще е доста провокативен и секси.
А докато това стане, от 18 до 21 септември Шамара заминава да показва мускули в Лондон, където ще изнесе концерти в известното заведение "The Collection". Именно този ангажимент му попречи да осъществи концерта, който гласяха с Ванко 1 в затвора.
мишо,шамара,певец,рап,хип,хоп,чек