FREE STYLE са новите таланти на БГ-радио за август
FREE STYLE са новите таланти на БГ-радио за август 2004

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Пловдивската група "Фрий стайл" спечели номинацията на журито в конкурса на БГ Радио и Jim Beam "БГ Таланти 2004". Единствената дама - Виделина е вокал на групата. Останалита са Иван - китара, Ивайло - клавишни, Стойко - бас, Начо - барабани и Ангел - китара. Те самите определят стила си като "Поп R&B", а пачето което спечели симпатиите на журито се казва "Когато тя желае". Да поздрави групата в студиото на радиото дойде рок-легендата Кирил Маричков, с когото те вече са свирили на една сцена на фестивала "Рок в Рила".
Да поздрави групата в студиото на радиото дойде рок-легендата Кирил Маричков, с когото те вече са свирили на една сцена на фестивала "Рок в Рила". Маричков се пошегува за поколението, родено от 80-та година нататък, че не може да произнася твърдо "л", което развесели младите музиканти.