Зрителите решиха Аня Пенчева да напусне шоуто “Dancing Stars”
София – Отпадане на Аня Пенчева от шоуто “Dancing Stars”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Сексидолът на поколение българи Аня Пенчева е поредната звезда, която напусна "Dancing stars" след зрителски вот.  На вчерашните елиминации актрисата се бори за оставане в шоуто с Божидар Искренов и Георги Мамалев. Аня не успя да събере достатъчно гласове сред зрителите, за разлика от миналия четвъртък, когато тя и партньорът й Рангел Спиров пак танцуваха на елиминации. Андрей от „Сблъсък” заедно с Нети и Дони защитиха "синята" идея в задочния сблъсък с Ники Кънчев. Тримата изиграха танцувален етюд, от който печеливш в крайна сметка си тръгна Иван, партньорът на Андрей. Въпреки счупения си крак той отведе Нети, след като „застреля” танцьорите. В понеделник отпадналите до момента двойки отново ще се появят на дансинга, за да се преборят за завръщане в шоуто.
Аня Пенчева и Рангел Спиров очакват развръзката на гласуването
Dancing Stars,денсинг старс,танц,шоу,дансинг,звезда,актьор,актриса,танцьор,тьнцьорка,спортни танци,Аня Пенчева,Рангел Спиров