Кралят на обувките Чезаре Пачоти откри бутик на фирмата си в София
София – Откриване на бутик и ревю на „Cesare Paciotti”

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Лично Чезаре Пачоти откри бутика и представи най-новата модна линия на „Cesare Paciotti” в София.  Виновник за бляскавото събитие е Юлиана Дончева заедно със съдружниците си Даниела Димова и Румен Янков, които са предстравители на Пачоти за България. Бъвшата депутатка не за първи път се включва в управлението на магазин. Тя е официалния вносител за страната на дрехи с марката Primo Emporio. Елегантните обувки представиха най-хубавите омъжени жени на България, Маги Желязкова, Мариана Маринова, Мис България Елена Ангелова и съответно носителите на титли при мъжете Сава Цеков и Румен Георгиев. Оперната дива Весела Нейнски откри ревюто с „Аве Мария”. Евгени Минчев, водещ на шоуто, връчи на сеньор Пачоти грамота и значка за приноса му в световната мода.
Генерал Васил Василев разглежда обувките в бутика
Cesare Paciotti,Чезаре Пачоти,бутик,ревю,обувки,мис българия,мистър българия,мисис българия,пивица,собственик,съдружник,Генерал,Васил Василев