Дизайнерката Вероника Вапирова представи новата си колекция LONDON IS BURNING
София - Представяне на новата колекция LONDON IS BURNING на Totally Еrected и дизайнерката Виктория Вапирова

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Дизайнерката Вероника Вапирова представи новата си колекция LONDON IS BURNING на парти, организирано от “Tottaly erected” снощи в Pro Cinema Hall.  Идеята за колекцията есен-зима е вдъхновена от филма “Paris is burning”, но Париж е заменен с Лондон, а стилът на дрехите е взаимстван от voguing културата, която предизвика истински бум през 80-те години по улиците на Ню Йорк, Америка, Япония и Европа.
Дрехите са изработени от модал, памук, коприна, вълна, туид, кожа и промазки с множество аксесоари като ръкавици, папионки, колани от кожа и лак в сиви, черни, бели, цикламени, жълти и сини цветове.
Да видят колекцията на Виктория дойдоха Вера Тинкова, управител на модна агенция X-ground, финалистката в „Мюзик айдъл” 2 Нора, певецът Руши Видинлиев и приятелката му манекенката Таня Илиева, много приятели и колеги.

Манекен представя модел от колекцията
София,Представяне,нова колекция,LONDON IS BURNING,Totally Еrected,дизайнерка,Виктория Вапирова