Фондация "Кедър" организира благотворителен бал и търг
София - Благотворителен търг за набиране на средства за деинституционализация на Дом за деца с умствена изостаналост в село Горна Козница

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Фондация "Кедър" организира благотворителен бал и търг за набиране на средства за деинституционализирането на Дом за деца с умствена изостаналост в село Горна Козница снощи в балната зала на Военния клуб. 
Основната цел на фондацията е подпомагането на процеса на деинституционализацията у нас. Набирането на средства стана чрез търг, на който всички присъстващи наддаваха за вещи, селектирани напитки и уикенди в някои от най-елитните хотели у нас и в чужбина. Една от най-любопитните вещи в търга е футболна обувка с автографите на Зинедин Зидан, Роналдо, Роберто Карлош, Дейвид Бекъм. За доброто настроение на гостите се погрижиха певиците ЛиЛана, Нина Николина, формация "Жестим".
София,Благотворителен търг,набиране на средства,деинституционализация,Дом,деца,умствена изостаналост,село,Горна Козница