Фондация "Кедър" организира благотворителен бал и търг
София - Благотворителен търг за набиране на средства за деинституционализация на Дом за деца с умствена изостаналост в село Горна Козница

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Фондация "Кедър" организира благотворителен бал и търг за набиране на средства за деинституционализирането на Дом за деца с умствена изостаналост в село Горна Козница снощи в балната зала на Военния клуб. 
Основната цел на фондацията е подпомагането на процеса на деинституционализацията у нас. Набирането на средства стана чрез търг, на който всички присъстващи наддаваха за вещи, селектирани напитки и уикенди в някои от най-елитните хотели у нас и в чужбина. Една от най-любопитните вещи в търга е футболна обувка с автографите на Зинедин Зидан, Роналдо, Роберто Карлош, Дейвид Бекъм. За доброто настроение на гостите се погрижиха певиците ЛиЛана, Нина Николина, формация "Жестим".
Нина Николина
София,Благотворителен търг,набиране на средства,деинституционализация,Дом,деца,умствена изостаналост,село,Горна Козница,нина николина